УКР РУС

Власник Руха Козловський привіз у Львів Періс Хілтон і її чоловіка українського походження на відкриття свого готелю

31 березня 2018 Читать на русском
Created with Sketch.

Президент Руха Винники Григорій Козловський дозволив собі розкішний подарунок на відкриття реконструйованого "Гранд Готель". Періс Хілтон і Кріс Зілка вже у Львові.

Періс Хілтон приземлилалсь у п'ятницю, 30 березня. Її літак прибув у міжнародний аеропорт "Львів" о 20:50. Хілтон з чоловіком летіли рейсовим літаком Стамбул – Львів, а до Туреччини добиралися з Лос-Анджелеса.

Вона вже відзначила красу українського міста в соцмережі, де на неї підписані понад 8 мільйонів фанатів. Також з'явились фото розкішного номеру, в якому Періс Хілтон і Кріс Зілка поселились.

Користувачки соцмереж Віка Балицька та Уляна Флишко виклали фото пари селебрітіс після приземлення в Україні. Подейкували, що Козловський витратив півмільйона доларів на приїзд знаменитості, однак сам власник клубу-середняка Першої ліги це заперечує.

"Гудимі потрібні лікування і допомога в працевлаштуванні". Адвокат пояснив, як Козловський вирішив проблему Карпат

"Повірте, наші зірки мають значно більші гонорари, ніж та символічна сума, яку отримає вона. Та інформація, яку поширюють у ЗМІ, що нібито Періс отримає за це 500 тисяч доларів, не має нічого спільного з дійсністю. Це – величезні гроші, просто неймовірні.

Вона і так буде мати безкоштовне пожиттєве проживання в "Гранд Готелі". Я завжди буду радий такій гості", – цитує Козловського Zaxid.net.

Періс Хілтон є онукою власника однієї з найбільших готельних мереж світу Hilton Hotels & Resorts Баррона Хілтона, який у 2007 році підписав заповіт, що передає 97% усього свого бізнесу на благочинність. Чоловік Періс – голлівудський актор Кріс Зілка, в якого український дідусь.