УКР РУС

Власник Марселя Маккорт: Це лише початок

17 травня 2018 Читать на русском

Власник французького Марселя Френк Маккорт, попри поразку від мадридського Атлетіко в фіналі Ліги Європи (0:3), налаштований оптимістично щодо майбутнього клубу.

"Я розділяю розчарування вболівальників від цієї поразки. Проте, нам варто пригадати прекрасний шлях, який ми пройшли в цьому турніру. За таким Марселем приємно спостерігати. Наш сезон був чудовим, і він поки не завершився.

Марсель – Атлетіко: галактичний Грізманн, королівський "подарунок" та сльози Пайє, або Не порушуйте футбольних прикмет

Це все стало можливим завдяки спільній роботі тренерів, персоналу, гравців. Я вдячний усім за самовіддачу та відданість Марселю. Вихід до фіналу – досягнення, яке доводить, що ми можемо творити історію. Це лише старт, адже в нас великі амбіції. Довгостроковий проект, який боротиметься за трофеї у Франції та Європі – ось наша мета", – наводить слова Маккорта L'Equipe.

Нагадаємо, що "матрацники" здолали французький Марсель завдяки дублю Антуана Грізманна та голу від Габі. Керманич Атлетіко Дієго Сімеоне виграв 6 трофей з клубом, а форвард-ветеран мадридців Фернандо Торрес завоював лише перший трофей у складі "матрацників".

Останній матч сезону Марсель проведе в суботу, 19 травня, в 38-му турі Ліги 1. У поєдинку з Ам'єном провансальцям потрібно здобути перемогу, щоб претендувати на участь у Лізі чемпіонів наступного сезону.