УКР РУС

Власник клубу силою змінив виконавця пенальті та ліквідував команду після вильоту – відео божевілля

24 травня 2022 Читать на русском

У компенсований час матчу останнього туру чемпіонату Болгарії Царско Село – Локомотив Софія (1:1) трапився нетиповий випадок.

Банальний матч за виживання в елітному дивізіоні наробив галасу на весь світ. Царско Село, яке посідало останнє місце в таблиці, приймало столичний Локомотив.

Перемога дозволяла господарям покинути дно таблиці та зіграти у плей-офф за виживання. Але рахунок відкрили гості – зробив це екс-гравець Львова Фране Чір'як. Царско Село відігралося на 73-й хвилині, а вже в компенсований час трапилося найцікавіше.

Голий "клон" Гвардіоли пронісся роздягальнею Ман Сіті – відео божевілля

Господарі заробили право на пенальті, який збирався виконати Юсуф Яффа. Втім, 11-метровий він так і не пробив. На поле вийшов власник клубу Стойле Манолов, який буквально з кулаками накинувся на власного гравця і відібрав у нього м'яч. Функціонер наполіг, щоб пенальті виконав капітан команди Мартін Кавданскі.

У підсумку саме він і пробив, але не зумів переграти голкіпера, поховавши надії Царско Село на виживання. 1:1 – нічия, яка означала виліт команди у другий дивізіон. Але навіть вильотом з еліти все не завершилося. На наступний день Стойне Манолов заявив, що припиняє фінансування клубу Царско Село.

"Настав час заявити, що клуб припинить своє існування і не братиме участі в професіональному футболі в наступному сезоні. Ми оголошуємо це зараз, щоб Болгарський футбольний союз міг знайти заміну, яку вважає доцільною. Вкладати гроші в болгарський футбол – це найпростіший спосіб їх втратити.

Що стосується епізоду з пенальті, то виконавців 11-метрових заздалегідь обирає тренер. Юсуф Яффа проігнорував цю вказівку. Такого я не міг стерпіти", – заявив власник клубу.

"Не стримався і вдарив партнера. Соромно дотепер": анархіст у Шахтарі, секретна зброя Чорноморця та свідок епідемії