УКР РУС

Визначаємо автора найкращого м'яча 1-го туру УПЛ

12 липня 2011 Читать на русском

"ФУТБОЛ 24" визначився з п'ятіркою найкрасивіших влучних пострілів стартового туру УПЛ.

Тепер ми звертаємося до своїх шановних читачів за допомогою: з тих п'яти взяттів воріт, які ми відібрали для голосування - оберемо разом один найкращий. Отже цього тижня потрапили в номінацію:

Сергій Назаренко ("Таврія")

Дебют ветерана українського футболу за нову команду просто вразив: гольова передача і відмінний гол на рахунку в першому ж матчі за сімферопольську "Таврію". Чимала заслуга в епізоді і його партнера Желько Любеновіча, який віддав зрячу передачу в точку, куди набіг Назаренко і технічним ударом в дотик відправив круглого у ворота Шуховцева.

Деньтінью ("Шахтар")

Ще один дебютант - "Шахтаря" і всього українського чемпіонату - "зубастик" Дентінью, тільки-но вийшовши на поле, почав вражати донецьких вболівальників і суперників. Його м'яч у ворота "Оболоні" можна назвати маленьким шедевром: корпус і погляд футболіст спрямував в один бік, а снаряд бразилець легенько "катульнув" у ближній кут, чого явно не очікував кіпер "пивоварів".

Маркос Пізеллі ("Металург")

Увесь матч цей футболіст тероризував ворота "Чорноморця", та відзначитись зумів лиш наприкінці зустрічі: Іванко здійснив слаломний прохід у штрафний одеситів і зручно відкотив кулю Маркосу, який без роздумів пробив Пласта, принісши "металургам" перемогу.

Іонуц Мазілу ("Арсенал")

Ну і злості набрався Мазілу на "Дніпро"! Адже саме в Дніпропетровську колись не розгледіли таланту нападника і відпустили його в оренду до "канонірів". Тепер вже повноцінний гравець "каштанів" дуплетом вистрілив по амбіціях "Дніпра". Другий м'яч Іонуца вийшов динамічним і видовищним: Шацьких і Польовий вивели румуна на ворота Лаштувки і той з гострого кута потужно випалив у ближній верхній кут. Помилка Яна має місце, але заслуга Мазілу від цього не менше.

Олексій Антонов ("Дніпро")

Повернення до рідної команди Олексій відзначив ,як не дивно, теж дублем .який допоміг дніпрянам вивести пункт з Києва. Стрініч легко пройшов лівим флангом і віддав навісну передачу до штрафного. де Антонов виграв боротьбу у Шоаве, спрямувавши головою м'яч у сітку.