УКР РУС

Вієйра був проінформований про звільнення з Крістал Пелас телефоном – джерело розкрило деталі повернення Ходжсона

21 березня 2023 Читать на русском

Частина фанатів і деякі співвласники клубу голосували проти повернення Роя Ходжсона на пост головного тренера Крістал Пелас.

Минулого четверга, за день до звільнення Патріка Вієйра з посади головного тренера Крістал Пелас, голова ради директорів клубу Стів Періш уперше зв'язався з Роєм Ходжсоном, щоб з'ясувати, чи готовий він повернутися на Селхерст Парк. Про це інформує The Athletic.

Тренер-рекордсмен АПЛ повернеться до роботи – Крістал Пелас визначився з новим наставником

Рішення про звільнення Патріка Вієйра з посади головного тренера червоно-синьо-чорних ще не було офіційно оформлено, але Перішу потрібно було переконатися, що його наступника не бентежить така перспектива. Щойно він отримав від Ходжсона згоду, зайнявся звільненням Вієйра.

Повідомляється, що французькому фахівецю було повідомлено про своє звільнення в п'ятницю о 7 годині ранку телефоном. У цей час Вієйра прямував на тренувальну базу клубу.

Згідно з джерелом, далеко не всі співвласники Крістал Пелас хотіли повернення Ходжсона. Проти кандидатури Роя виступила навіть частина фанатів клубу. Однак Періш визнав, що досвід боїв за виживання допоможе Ходжсону утримати Крістал Пелас в АПЛ.

Арсенал видав 2 поспіль розгром у битві лондонців, помстившись за легенду – Зінченко і Вайт створили 2 голи, шоу Сака