УКР РУС

"Вітя, займайся риболовлею, а футбол залиш професіоналам": Леоненко жорстко пройшовся по Вацку

15 червня 2022 Читать на русском

Скандальний екс-футболіст та експерт Віктор Леоненко продовжив заочну дискусію з відомим телекоментатором Віктором Вацком.

"Хочу відповісти Вацку. Вітя, зайчику, йди до Ігоря Михайловича Суркіса і скажи йому, нехай залишить Вітінью, який не хоче не те, що грати, а їхати сюди. А потім нехай змусить його виступати за Динамо. В Україні такі легіонери, що їм простіше розучитися грати у футбол, аніж навчитися.

"Так міг сказати лише Леоненко": Вацко висміяв слова експерта про "вигнання" легіонерів Динамо і Шахтаря

А щодо молодих гравців, то ми вже всіх розпродали, що грати нікому. Вони ж так себе проявили у юнацьких збірних, все виграли. Молодь у нас росте, як гриби. Нехай Вацко скаже, кого ми продали останнім часом з молоді?

Так що Вітя, займайся риболовлею та коментуй матчі, а футбол залиш професіоналам. Я розумію, чому Вітя захищає іноземців. Адже він знаходиться не в Києві, а в Закарпатському котлі. Звідти простіше мудрувати. Раніше Вацко мав прізвисько "рибалка", але тепер він доріс до нової прізвиська – "Карасьов-Щукін", – сказав Леоненко у коментарі FanDay.

Нагадаємо, раніше Вацко назвав висловлювання Леоненка щодо небажання іноземних футболістів повертатися до України надто обмеженими.

"Моє ставлення до росіян просте – вони під*раси": арбітр УПЛ на війні – рятунок у Лимані, конфлікти Срни, рука Кузнєцова