УКР РУС

Віце-президент Запорізької федерації футболу: "Металург" доживе до 5 грудня

11 листопада 2015 Читать на русском

Віце-президент Запорізької обласної федерації футболу Віталій Ніколаєнко розповів про нинішній стан справ та перспективи "Металурга".

"За участю федерації була створена ініціативна група, яка займається виключно сьогоднішніми проблемами "Металурга". Але не можна сказати, що ця група повністю керує клубом. Основна її функція - це організація необхідних процесів життєдіяльності клубу. Тобто, ЗОФФ взяла на себе проведення матчів всіх команд "Металурга", організацію виїздів на гостьові поєдинки, також ми відкрили спеціальний рахунок і посилено шукаємо спонсорів.

Якщо говорити загалом, то ініціативна група здійснює необхідну комунікацію і вирішує всі оргпитання. Можна сказати, головне наше завдання - зробити все можливе, щоб "Металург" закінчив осінню частину 5 грудня.

Ми спілкуємося з тими, хто не кинув клуб - з тренерськими штабами та адміністраторами команд, з персоналом клубу. Що ж стосується вищого керівництва, то його просто немає. Ми вимушено взяли в руки всі необхідні важелі управління, щоб "Металург" продовжував функціонувати і грати.

Якщо не трапиться якийсь неймовірний форс-мажор, у "Металурга" є все, щоб дограти до зими. Але знову ж, це все на ентузіазмі і за допомогою окремих людей, підприємств.

Нинішній період до 5 грудня, а також зимова перерва будуть визначальними для клубу. Перед нами стоїть завдання дотягнути до останньої гри осінньої частини. А далі ми сподіваємося і віримо, що у "Металурга" з'явиться новий власник.

Адже в такому стані, "під крапельницями", клуб не може перебувати довгий період. Завжди так тривати не може ", - сказав Ніколаєнко.

Раніше повідомлялось, що у "Металурга" може з'явитись новий власник - "Запоріжсталь".