УКР РУС

Віце-президент "Арсеналу": Заваров весь час ставив свого сина в основний склад

11 жовтня 2011 Читать на русском

Віктор Головко повідомив, що "Арсенал" виплатить Олександрові Заварову суму, згідно з постанови Лозаннського суду.

- Вікторе Івановичу, як ви прокоментуєте "рішення суду в Лозанні", яке з'явилося в пресі, щодо суперечки "Арсеналу" та Олександра Заварова?

- Ви знаєте, я не читав ще цей документ, але якщо він дійсно існує і суд вирішив заплатити Заварову якусь суму - на превеликий жаль, у нас не буде іншого варіанту, будемо платити ... В "Арсеналі", звичайно, існує бюджет клубу. Ну, доведеться щось скорочувати ... Приберемо щось з дитячо-юнацького футболу, не спішитимемо з трансферами ...

- Скажіть, а ви згодні з таким рішенням суду?

- Ну, а навіщо вам моя згода або незгода? .. Сорок дві людини бачили тоді, що відбувалося, дали показання для суду, але ніхто ні на що не відреагував ... Таке рішення - право лозаннського суду, для цього він в Лозанні і працює ... Прийняв рішення - ми зобов'язані його виконувати!

- В одному з телесюжетів сам Олександр Заваров заявив про те, що таке рішення "відновлює його чесне ім'я" ...

- Ми ніколи в житті не сумнівалися і не говорили, що в нього якесь не таке ім'я ... Та й прізвище ... Ніяких проблем з цим і не було! ... Можу вам сказати тільки одне: всі люди, причетні до футболу в Україні, чудово знають ситуацію і знають правду ...

Всі люди, які мають хоч найменше відношення до футболу в Україні, знають дві основні проблеми, які були у президента клубу Вадима Рабиновича з екс-тренером Олександром Заваровим. Перша: це те, що він весь час ставив свого сина Валерія в основний склад. Я не хочу оцінювати його рівень і кваліфікацію, але давайте подивимося, що відбувається, коли Заваров-молодший пішов з нашого клубу. Я не пригадую, щоб в "Оболоні" його хоч раз випускали за основний склад, а в "дублі" ... Не дуже стежу за "дублем" "Оболоні" ... Ось вам і показник ... А Вадим Зіновійович просив: не робіть заручником команду через сімейні обставини! .. Друга проблема ... Я не хочу зараз про неї говорити - якщо захоче сказати президент клубу, він скаже! .. Нічого нового в цьому рішенні для "Арсеналу" немає, ми розуміємо, що є речі, які вище нашого бажання ... Але що від цього змінилося? Якщо пан Заваров хотів отримати ці гроші - працював би собі на здоров'я в клубі, у нього був трирічний контракт ... Він спокійно міг отримати ці гроші і без Лозанни. Наскільки затребуваний сам Заваров - зараз подивимося, сподіваюся, йому дадуть потренувати який-небудь клуб, от ми з ним зіграємо, подивимося, як і що буде відбуватися ... Що стосується футболу - футбол йде далі! .