УКР РУС

Віценець може завершити кар'єру

10 лютого 2016 Читать на русском

25-річному вихованцю "Шахтаря" Віталію Віценцю зроблять ще одну операцію на коліні, що й покаже, чи зможе він повернутися у футбол.

Віталій Віценець повернувся з Барселони, де йому імплантували видалений раніше меніск. Іспанські спеціалісти вирішили, що футболісту потрібне ще одне незначне оперативне втручання. Після цією операції на меніску і стане зрозуміло, чи зможе Віталій повернутися до професійного футболу.

Віценець у 2013 році став жертвою лікарської помилки - йому видалили латеральний меніск. Після цього футболіст переніс низку операцій. На відновлення витратив близько двох років.

У січні 2016 року Віценець спробував повернутися і поїхав на перегляд до "Олександрії". Однак на тренуванні під час зборів "Олександрії" у Віталія знову виникли проблеми з коліном. Він повернувся в Україну й звернувся до лікарів "Шахтаря", які, за словами гравця, мають допомогти із відновленням.

У Віталія Віценця чинний контракт з донецьким "Шахтарем". Угода діє до літа 2016 року.

Останнім офіційним матчем Віценця був поєдинок "Севастополя", де Віталій виступав на правах оренди, проти "Динамо" 2 грудня 2013 року.

Читайте також:

Віценець може продовжити кар'єру в "Олександрії"

Гармаш і Рибалка в збірній України, Кушніров у поліції, Базилевич в Криму. Як склалася доля чемпіонів юнацького Євро-2009 U-19