УКР РУС

Віце-президент Маріуполя Санін: За 48 годин організувати виїзд неможливо

27 серпня 2017 Читать на русском

Віце-президент Маріуполя Андрій Санін розповів про те, чому клуб не прийняв жодну із пропозицій Динамо щодо переносу гри.

"В п'ятницю ми отримали дуже цікавий лист, в якому вже, на відміну від ультимативних констатацій факту, що Динамо не приїде, були озвучені дві пропозиції.

Перша – обмінятися календарними датами. Друга – зіграти на нейтральному полі. На обидві ці пропозиції ми змушені відповісти відмовою.

Чому? Рішенням двох футбольних інституцій, комітетів з безпеки заходів і зі стадіонів, наші стадіони залишаються кваліфікованими для прийому матчів Прем'єр-ліги. А остання футбольна інстанція, виконком ФФУ, прийняв остаточне рішення 28 голосами з 30 про те, що в Маріуполі будуть проводитися матчі. Ми вказали колегам на цей факт. Не маємо права оскаржувати це рішення. Тому пропозицію з нейтральним полем ми повинні відкинути.

Так само ми відмовили з обміном календарних дат. Ми цю пропозицію отримали тільки за 48 годин. За такий час організувати виїзд просто неможливо", – сказав Санін в інтерв'ю FootballHub.

Динамо U-21 не приїхало на матч у Маріуполь