УКР РУС

Вітаємо з Новорічними та Різдвяними святами!

31 грудня 2014
Автор: Yurii Basenko

Редакція сайту "Футбол 24" щиро вітає усіх читачів та вболівальників з прийдешніми святами - Новим роком та Різдвом Христовим!

Усі ви чудово знаєте, що останній рік склався для нашої країни найважче з усіх періоду нашої Незалежності. важкі і трагічні події Євромайдану, окупація та анексія Криму Росією, багатомісянча війна на Донбасі, загибель уже тисяч Героїв України. Це речі, які назавжди увійдуть в історію формування нашої держави. Впевнені, що все завершиться нашою перемогою. Віримо також, що імена українських Героїв ніколи не забудуть...

Дуже непростим став рік і для нашого футболу. Багато футболістів стали на початку року на сторону українського народу у боротьбі із бандитським, і як потім з'ясувалося, кривавим режимом. Всі ультрас країни долучилися до загальної перемоги під час Революції Гідності, багато воювали і далі воюють проти сепаратистів та російських окупантів. Українська Прем'єр-ліга, а також нижчі ліги не дорахувалися всіх кримських команд, а також багатьох команд зі Сходу України. Віримо, що все це тимчасове явище. Але сьогодні головне завдання, в тому числі і в нашому футболі - це вижити і протриматися.

Попри важкі часи, в тому числі і в сфері спортивної інтернет-журналістики, редакція "Футбол 24" не збавляла своїх обертів, і наповну працювала для вас, наповнюючи сайт новинами, статтями, інтерв'ю, відео голів, проводячи конкурси та онлайни матчів. Ось, коротко, те, що ми у 2014 році зробили для вас:

Шановні наші читачі! Ми і далі працюватимемо для вас, і дуже сподіваємося, що у новому, 2015-му році станемо ще кращими! 

Все буде добре!

З Новим роком і Різдвом Христовим!

...І Слава Україні!