УКР РУС

Вистраждана перемога каталонців. "Малага" - "Барселона" - 0:1. ВІДЕО

26 серпня 2013 Читать на русском

Каталонський гранд після важкого матчу за Суперкубок Іспанії провів ще один непростий поєдинок проти команди Бернда Шустера.

У цій грі наставник каталонців Херардо Мартіно не міг розраховувати на свого лідера Ліонеля Мессі, який зазнав пошкодження у матчі проти "Атлетіко". Відтак на позиції "фальшивої  дев'ятки" зіграв Сеск Фабрегас, однак без успіху.

Майже весь перший тайм "Малага" досить впевнено та організовано грала в обороні, не дозволяючи каталонцям розіграти м'яч до вірного. Підопічним ж Мартіно явно не вистачало креативу за відсутності Мессі. Однак, на 44 хвилині шикарний удар вдався Адріано, який увігнав м'яч у дальній кут воріт Кабальєро з-за меж штрафного майданчика.

З виходом на поле Неймара гра каталонського гранда дещо пожвалилась. Та ближчими до голу були господарі, які просто таки пробачили "блаугранас", коли Олінга з вигідної позиції поцілив у штангу.

За непереконливої гри, "Барселона" здобуває другу перемогу поспіль, та може готуватись до матчу-відповіді за суперкубок Іспанії проти мадридського "Атлетіко".

"Малага" - "Барселона" - 0:1

Гол: Адріано, 44

"Леванте"  - "Севілья" - 0:0