УКР РУС

Вище голови не стрибнули. "Ганновер" - "Атлетіко"- 1:2. ВІДЕО

6 квітня 2012 Читать на русском

"Ганновер", який забезпечив собі непоганий результат в Іспанії, цього разу не виглядав на команду, яка більше гідна півфіналу Ліги Європи, ніж "Атлетіко"

"Ганновер" в минулому матчі на "Вісенте Калдероні" здобув дуже хороший результат. Команда Сломки хоч і програла з рахунком 2:1, проте забила важливий гол на виїзді, який міг стати багато в чому визначальним, адже тепер в рідних стінах їм було набагато простіше. Формула проста - забити і не пропустити.  

"Ганновер" забив, але не виконав другу частину плану - підопічні Сломки пропустили, причому двічі. Загалом матч не потішив якоюсь футбольною майсерністю. Не відчувалось футбольного свята. Футболісти спали. Вболівальники теж.

В першому таймі гольових моментів не було абсолютно, тож довелось радіти хоч якимось намаганням команд йти в перед і будь-який удар був на вагу золота. "Ганновер" боявся пропустити, а "Атлетіко" сподівався на контратаки. Оскільки господарі не так багато часу проводили біля воріт Куртуа, то і підопічні Сімеоне нікуди не поспішали.

Команди забігали, коли досить несподівано забив Адріано, який відчув себе у штрафном, як риба у воді, обігравши двох захисників і Циллєра. Не скажу, що "Ганновер" на всіх парах помчав на ворота гостей, але гра відчутно оживилась. Пройшло кілька хвилин і Діуф, автор голу в Іспанії, вивів господарів із практично безнадійного становища у досить таки обнадійливе. У "Ганновера" залишалось ще більше десяти хвилин, аби перевести гру в овертайм. Зрозуміло, що для іспанського клубу запахло смаженим. Проте, минуло зовсім мало, як Фалькао смачно приклався до м'яча після пасу Дієго і поставив крапку у цьому протистоянні. Тактика "Ганновера" не спрацювала. Заслужений вихід мадридців у півфінал!

Про найголовніші події з матчу Вам розповість наша текстова онлайн-трансляція.

"Ганновер" - "Атлетіко" - 1:2

Голи: Діуф, 81 - Адріа, 63, Фалькао, 87

Попередження: Пінто, 49 - Фалькао, 16, Дієго, 43, Годін, 50, Коке, 54, міранда, 68