УКР РУС

Вірт завершив кар'єру гравця

14 липня 2012 Читать на русском

Екс-голкіпер донецького Шахтаря Юрій Вірт оголосив про завершення кар'єри. Тепер він працюватиме тренером воротарів в молодіжній команді донецького "Металурга".

“Ігрову кар'єру я остаточно завершив: уже забив цвях в стіну і повісив на нього рукавички. Переходжу на роботу тренера. Вже трошки втягнувся, хоча відразу було непросто. Але нічого - головне, що я залишився у футболі. І тренерське ремесло мені дуже до душі.

Думаю, моя стратегія підготовки молодих виконавців мало чим відрізнятиметься від методів роботи зі старшими футболістами. Для мене ж, початківця тренера, це прекрасний досвід.

“Металурги” мене запрошували на тренерську роботу вже давно. У мене зберігалися прекрасні стосунки з керівництвом клубу. “Як тільки закінчиш, давай до нас”, - говорили в “Металурзі”. Та й свою роль зіграло те, що головним тренером команди призначений мій хороший друг Олександр Зотов. Дуже приємно працювати в такому дуеті.

Хлопцям подобається працювати, всі дуже стараються і прагнуть показати, що вони гідні місця в основі. Мені немає в чому їх дорікнути”, - наводить слова Вірта газета "Команда".