УКР РУС

Вірт: Усі футболісти і тренери "Вереса" мріють про вихід до УПЛ

29 січня 2017 Читать на русском

Асистент наставника "Вереса" Юрій Вірт розповів про свою роботу в клубі.

"Вже розповідав раніше, що мене запросив попрацювати разом Володимир Іванович Мазяр. Він кликав мене до Рівного одразу, коли прийняв команду. У "Вересі" підібрався чудовий тренерський штаб, який здатен виконувати серйозні завдання.

Під час моєї роботи у "Сталі" я пережив чимало позитивних моментів. Сподіваюся, ще більше їх буде у Рівному. Знаєте, іноді краще зробити крок вниз і знову піднятися вгору, аніж впасти з гори вниз. Для мене "Верес" – це крок вперед.

З розмов із колегами і з власних спостережень, знаю, що найбільша проблема – це інфраструктура. Стадіон, тренувальні поля, автобус. Але керівництво клубу усі ці проблеми розуміє і щодня працює над їх вирішенням. Проміжне друге місце у чемпіонаті Першої ліги – це хороший результат. Ми повинні його закріпити навесні. Ну і звісно, усі футболісти і тренери мріють про вихід до УПЛ", – сказав Вірт.

"Верес" переглядає двох італійців та африканця і підписав екс-захисника "Зірки"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу