УКР РУС

Вірт: Шкода, що Верес не переміг Динамо

24 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Вереса Юрій Вірт прокоментував нічию з Динамо (0:0) у 10-му турі УПЛ.

"Враження від гри позитивні, ми розуміли, проти якої команди граємо, дуже серйозно готувалися. Зайшов у роздягальню після гри і футболісти сказали: "Шкода, що сьогодні не перемогли". Дійсно, ми створили достатньо гольових моментів. Напевно, вистачило б на декілька матчів вперед. По матчу можу сказати, що воротарі були найкращі. Я задоволений відношенням і грою футболістів, вона, гадаю, подобається не лише мені, як тренеру, але і вболівальникам. Привітав гравців із нічиєю, а вони кажуть, що могли і перемогти. Тому будемо рухатися в обраному напрямку, виконувати поставлені завдання. Готуємося до наступних ігор.

Динамо в матчі без глядачів не перемогло Верес

Завдання на сезон? Наразі, за підсумками першого етапу турніру, потрапити до першої шістки. А далі будемо ставити наступні завдання. Подивимося на комплектацію, проведені взимку збори.

Звичайно, задоволений грою Олександра Бандури, він неодноразово нас виручив. Але я вважаю, що не тільки Саша, а дії всіх хлопців у захисті були добрі. Ми розуміли з ким маємо справу, Динамо забило 20 м’ячів у чемпіонаті, забиває в Лізі Європи. Ретельно розбирали гру команди. Саша, як і всі інші футболісти, виклався на 100%. Задоволений, що в нас є колектив, який вже відчув смак перемоги, вміє виконувати задумане. Тому я з позитивом дивлюся у майбутнє", – цитує Вірта офіційний сайт ФК Динамо Київ.

Динамо – Верес – 0:0 – Відеоогляд матчу