УКР РУС

Вірт про стосунки з Мазяром: Навіть вітатися з ним не буду

16 квітня 2018 Читать на русском

Екс-наставник Вереса Юрій Вірт розповів про свої стосунки з Володимиром Мазяром, в штабі якого він раніше працював.

Колишній наставник Вереса Юрій Вірт в ефірі програми "Моя гра" на телеканалі Футбол 1 зізнався, що у нього напружені стосунки з Володимиром Мазяром, якого він замінив на посту головного тренера рівнян.

Вірт: Керівництво Вереса сказало гравцям не спілкуватись зі мною через прослушку СБУ

"Мазяр на щось ображається. Хоча йому потрібно ображатися тільки на себе. Дивіться, його цитата: "Завдяки Вересу я ще й став непорядним людиною. Хоча непорядною була б та людина, яка прийшла б на місце тренера при незвільненому колезі".

Ми з ним працювали у Сталі. За тиждень до гри я прийшов і сказав усім помічникам, що я йду з команди, що я з Мазяром працювати не буду. Було багато запитань, які я зараз не готовий озвучити. Керівники попросили мене доопрацювати гру. Я не говорив йому про своє рішення до гри (це був матч з Інгульцем). Я підійшов після неї і сказав, що йду. Він просив не поспішати, але я сказав, що роботу з ним закінчив раз і назавжди. Справа в тому, що він непорядний. Нехай розбереться в собі, і тоді буде все в порядку.

Вірт поїде на стажування в Англію

Ситуація була наступна: приїжджаємо у Винники, живемо в одному готелі, коли він прийняв Рух. Я підійшов привітався. Начебто все нормально, але потім до мене приходять керівники Руху і кажуть, що він таке про тебе несе. Я тоді сказав, що все, закінчили. З людиною нема про що розмовляти. Навіть вітатися з ним не буду", – сказав Вірт.