УКР РУС

Вірт: Нам потрібно підписати двох-трьох футболістів хорошого рівня

1 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Вереса Юрій Вірт розповів про цілі команди на сезон і кадрову ситуацію.

"Цілі на сезон? Перше завдання – це потрапити до верхньої шістки. Це буде важке завдання. Ми прекрасно розуміємо, які хороші команди у Прем’єр-лізі. Думаю, Зоря з Олександрією ще додадуть, Ворскла, Маріуполь, Карпати, Зірка – буде дуже серйозна боротьба. Але ми налаштовуємося на неї і будемо робити все, щоб потрапити до першої шістки.

Підсилення? Думаю, ще двох-трьох гравців хорошого рівня нам потрібно підписати. Ми ведемо перемовини, але хочемо брати футболістів не просто для кількості, а якісних. Того ж рівня, які влітку до нас прийшли. Перемовини ведемо, однако не все так легко, як нам хочеться. Зараз Сергій Гринь вибув на півроку, тому виходить вже 19 футболістів. Нам потрібно підсилювати лінію атаки, ми шукаємо і надіюсь, підпишемо.

Якщо б залишився склад, що і в Першій лізі? Нам було б важко. Ми розуміли, що нам потрібне дуже серйозне підсилення. У Першій лізі була хороша добротна команда. Але ми всі, і керівники і тренерський штаб, розуміли, що УПЛ – зовсім інший рівень. Тому нам були потрібні дуже хороші футболісти, щоб виконувати завдання, які перед нами стоять", – сказав Вірт в інтерв'ю Ua-Football.

Валерій Федорчук – найкращий гравець 7 туру УПЛ за версією читачів "Футбол 24"

Після семи турів Верес з дев'ятьма очками посідає п'яту сходинку.