УКР РУС

Вірт: Гравці Вереса просто танцюють після перемоги над Карпатами

10 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Вереса Юрій Вірт прокоментував перемогу над Карпатами (6:1) у 8-му турі УПЛ.

"Емоції дуже позитивні. Якби перед матчем хтось сказав, що буде такий рахунок, я б не повірив. Ретельно готувались, вивчили слабкі сторони Карпат. Виконали установку на матч на 110%. У нас також великі завдання на сезон, ми рухаємось у правильному напрямку. Хочу привітати вболівальників, хлопці у роздягалці просто танцюють.

Верес на виїзді знищив Карпати, забивши 6 голів

Звичайно, ми налаштовувались на цю гру та постійно говорили про важливість дербі. Слабкі місця суперника ми використали, по результату все зрозуміло.

Футболісти доводять на полі, що вміють грати у хороший футбол. Ми лиш доносимо до них, як вони мають діяти. Бачу, з кожним поєдинком ми додаємо та прогресуємо. Немає різниці, хто є нашим суперником, ми так само будемо грати і з київським Динамо, і з донецьким Шахтарем.

Карпати – Верес – 1:6 – Відео голів і огляд матчу

Ми використовували слабкі зони Карпат. Адже нам було відомо, що вони грають дуже високо, отже з'являється вільний простір. Не хочу говорити про слабкі місця, про проблеми Карпат розкаже їхній головний тренер.

Керівництво створює для нас чудові умови, сподіваюсь, що надалі буде продовжуватись так і надалі. Подякував їм після гри", – цитує Вірта офіційний сайт ФК Карпати.