УКР РУС

Вірт: Динамо забило у своєму стилі

30 квітня 2018 Читать на русском

Футбольний тренер Юрій Вірт прокоментував гру київського Динамо в поєдинку 29 туру УПЛ проти Ворскли.

Юрій Вірт в інтерв'ю Команда 1 висловив власну думку щодо гри Динамо в матчі з Ворсклою (1:0) та рівня виконавців "біло-синіх".

"На перший план в цій грі вийшов результат, але в той же не можу не відзначити, що матч був досить жвавий і цікавий і виглядав з інтересом. Ні Ворскла, ні Динамо не "сушили" гру, хотіли добитися позитивного для себе результату.

На мій погляд, підсумкова перемога Динамо вийшла закономірною. У другому таймі підопічні Олександра Хацкевича включили швидкість, почали з'являтися гольові моменти. І один з таких моментів завершився голом Мбокані, який виявився переможним. М'яч вийшов в динамівському стилі, з флангової передачі Кендзьори, після якої легіонер киян виступив в ролі "наконечника". Висока майстерність Мбокані в цьому матчі і в грі в цілому зіграло свою роль.

Вони посилили гру і для тренера це найголовніший підсумок виходу на поле Мбокані і Шапаренка. Обидва додали свіжості, підсилили гру. Це підтверджує, що у Динамо як для чемпіонату України хороша і солідна лава запасних. Там є футболісти, які можуть допомогти вирішити поставлені завдання", – сказав Вірт.

Ворскла – Динамо – 0:1 – відео гола та огляд матчу