УКР РУС

Вірт: "Динамо" і "Шахтар" влаштовують розпродаж

2 січня 2017 Читать на русском

Екс-воротар збірної України Юрій Вірт, який наразі працює тренером, поділився очікуваннями від зимового трансферного вікна для українських клубів.

"Я трансферів не чекаю. Якщо наші гранди і придбають по одному-двох виконавців нормального рівня, то це вже буде добре. Хоча ні "Динамо", ні "Шахтар" особливо не витрачатимуться.

Навпаки, ви ж бачите, що обидва наші гранди влаштовують розпродаж, бо врізають власні бюджети. Якщо і будуть трансфери, то в межах нашого чемпіонату. Скажімо Бланко-Лещук зарекомендував себе з найкращого боку і він може перейти у стан наших грандів. А так з закордону, то не думаю.

Щодо "середняків" УПЛ, то там теж не буде суттєвих підсилень. Десь в оренду когось візьмуть, десь обміняються гравцями. В основному всі витягуватимуть зі своїх молодіжних складів талановиту молодь і під час зимового міжсезоння підтягуватимуть їх до рівня Прем’єр-ліги. Мільйонів на купівлю гравців ніхто не викидатиме", – сказав Вірт.

"Динамо" назвало "Наполі" ціну за Ярмоленка, – ЗМІ

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу