УКР РУС

"Вірні збірній. Діти" на матчі Україна – Хорватія

6 жовтня 2017 Читать на русском

9 жовтня на матчі Україна – Хорватія вперше в історії ігор головної команди країни на трибунах стадіону буде організовано дитячий фан-сектор.

Понад 400 дітей вболіватимуть за Національну збірну команду України з футболу на НСК "Олімпійський" у вирішальній грі відбіркового циклу Чемпіонату світу 2018.

Федерація футболу України спільно з фан-рухом вболівальників національної збірної України "Вірні збірній" започаткували новий проект – "Вірні збірній. Діти".

В межах цього починання на матчі Україна – Хорватія, що відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський" у Києві, вперше в історії ігор головної команди країни на трибунах стадіону буде організовано дитячий фан-сектор.

Місця в дитячому фан-секторі отримають юні учасники "Фестивалю чемпіонів" (вікова група – 2009-2010 роки народження), що проходить під егідою Федерації футболу України, у супроводі батьків та тренерів. Це команди з Броварів, Кагарлика, Обухова, Білої Церкви, Макарова, Фастова, Борисполя та Києва.

Загальна кількість малечі з батьками та тренерами, які вболіватимуть за Національну збірну команду України на трибунах дитячого фан-сектору "Вірні збірній", – більше 500 осіб. Серед них: 8 батьків-воїнів АТО, три з яких є зараз тренерами дитячих футбольних команд; 5 сімей-переселенців зі Сходу України.

Федерація футболу України впевнена, що дітлахи подарують нашій команді по-справжньому теплу підтримку, а підростаюче покоління майбутніх футболістів отримає незабутні емоції від перегляду ключового матчу кваліфікації Чемпіонату світу ФІФА 2018.