УКР РУС

Вінісіус несподівано уникнув покарання за підлий вчинок – все через недбалість арбітрів

24 травня 2023 Читать на русском

Реал зможе розраховувати на головну зірку команди в останніх матчах сезону.

Зустріч підопічних Анчелотті з Валенсією запам'яталась не тільки расистським скандалом, а й бійкою на полі, в якій головна роль була відведена бразильцю. Вінісіус в ході конфлікту між гравцями "вершкових" та "кажанів" рукою вдарив в обличчя форварда Уго Дуро, який ззаду затиснув його горло. За цей жест вінгеру Реала була показана червона карта.

VAR скандального матчу Валенсія – Реал було звільнено, разом із ним – ще п'ятьох арбітрів

За словами Marca, Комітет зі спортивних змагань RFEF у результаті багатогодинного обговорення ухвалив рішення скасувати дискваліфікацію бразильця. Як причина називається відсутність у судді повного обсягу інформації про інцидент, у тому числі ключову її частину, що призвело до неправильної оцінки епізоду. Відеоасистент рефері Ігнасіо Іглесіас Вільянуева показав головному арбітру лише частину епізоду. За це помічника було звільнено Королівською іспанською футбольною федерацією.

Таким чином, Вінісіус зможе взяти участь у матчі проти Райо Вальєкано, який відбудеться 24 травня. В поточному сезоні бразилець набрав 10+10 за системою гол+пас у 32 матчах Ла Ліги.

Жирона знову не виграла і віддаляється від єврокубків – Циганков заробив пенальті та подарував гол екс-гравцю Барселони