УКР РУС

"Він зраджував дружині з десятками моїх подруг". Вейну Руні - 30!

24 жовтня 2015 Читать на русском

З нагоди ювілею капітана "Манчестер Юнайтед", другого бомбардира в історії АПЛ Вейна Руні "Футбол 24" згадує найважчий бар'єр у житті Шрека, який йому вдалося подолати.

Вони познайомилися у випускному класі середньої школи. Через шість років одружилися. У 2008-му Вейн вже був одним із лідерів МЮ, чемпіоном Англії і переможцем Ліги чемпіонів. Колін тим часом встигла зробити помітні успіхи у журналістиці, моделюванні одягу і ювелірних прикрас. У листопаді в зіркової пари народився первісток - Кай Вейн Руні. Небо було біля їх ніг, життя здавалося легким і безтурботним. 

А потім зненацька грянув десятибальний шторм.

Влітку 2010-го всюдисуща англійська преса вийшла із сенсаційними заголовками: "Руні зраджував дружині", шок, скандал, сенсація і все в такому дусі. Фігурантками гучної справи стали дві кралі легкої поведінки - 21-річна Дженіфер Томпсон і 24-річна Хелен Вуд. "Він зраджував дружині незліченну кількість разів із десятками моїх подруг", - переконувала Хелен Вуд. І жорстоко додавала: "Я не шкодую про те, що зробила їй (Колін Руні, - прим. ред.) боляче. Мені здається, що ти хочеш бути дурепою, якщо знову сходишся з людиною, яка тобі зрадила".

"По-моєму, він не приховував наш зв'язок, - стверджувала своєю чергою Дженіфер. - Він взагалі не турбувався про те, що зраджує дружині. Я б не хотіла, щоб зі мною так вчинили, якби я була вагітна". Такими словами путана накликала на себе лихо, але про це - згодом.

З'ясувалося, що упродовж останніх чотирьох місяців вагітності Колін її спраглий до заборонених плодів чоловік сім разів перетинався із Томпсон і після кожної пристрасної інтимної зустрічі залишав дівиці по 1200 фунтів. Ще цікавішими виявилися подробиці їх знайомства. За словами Дженіфер, Руні "підкотив" до неї на одній із вечірок і без зайвих церемоній почав цілувати. "Слухай, мала, давай продовжимо знайомство", - начебто запропонував Вейн. "Це коштуватиме грошей", - відповіла Дженіфер. "Без проблем", - посміхнувся Шрек. А на наступну зустріч попросив, щоб Томпсон прихопила ще й свою подружку. Оргіям це товариство віддавалося в елітних готелях, а одного разу, начебто, навіть у подружньому ложі Вейна та Колін Руні.

Сказати, що після такої інформаційної бомби Британія "стояла на вухах" - не сказати нічого. Від таких мачо, як Девід Бекхем, Джон Террі чи Раян Гіггз чогось подібного можна було очікувати завжди. А тут - Руні. Футболіст достатньо посередньої зовнішності, лідер на полі, грізний в атаці і, як виявилося, наполегливий і перебірливий у ліжку. Тут же Вейну пригадали випадок із юності, коли він у 16-річному віці мав зв'язок із 48-річною (!) повією. Щоправда, тоді Колін його пробачила.

Пробачила і цього разу, хоча охочі до сенсацій роззяви з дня на день очікували, що дружина Руні подасть на розлучення. Не подала. Лише самим Колін та Вейну достеменно відомо, якою ціною їм вдалося втримати на плаву сімейний корабель. Стояло питання про виключення форварда із збірної Англії. Букмекерські контори приймали ставки на те, що подружжя розійдеться. Який сором!...

Вейн лише через деякий час спромігся прокоментувати пікантну ситуацію. "Ця історія вибила мене з колії. Чи зраджував я своїй дружині? Не скажу ні так, ні ні, але, безсумнівно, нам з дружиною довелося через багато чого пройти останнім часом, - ухилився від прямого запитання Шрек. - Як тільки я відшукаю свою гру, то зможу скинути тягар з плечей і зітхнути на повні груди. Багато хто забуває, що я така ж людина, як і всі. Мені теж буває боляче і неприємно. Зараз мені нелегко, але сподіваюся, що з голами до мене повернеться колишня впевненість у своїх силах і мені дадуть спокій".

"Ми з Вейном і нашим сином Каєм раді повідомити, що в травні у нас з'явиться ще один член сім'ї. У мене ще зовсім невеликий термін, але це такий хвилюючий момент. І я хотіла, щоб люди дізналися про це від мене. Я завжди прагнула великої сім'ї, трьох або навіть чотирьох дітей. Хочу повністю присвятити себе дітям", - написала Колін у мікроблозі восени 2012-го. Рясних тріщин, якими вкрився фундамент сім'ї Руні, наче й не бувало. У травні 2013-го на світ з'явився другий син - Клей Ентоні.

Пам'ятаєте, як зловтішалася Дженіфер Томпсон, коли скандал тільки-но набирав обертів? Минув час і повія, яка пройшла через постіль не лише Руні, але й Балотеллі та ще кількох десятків футболістів АПЛ, сама скуштувала фунт лиха. Вона "залетіла" і виношувала дитя, не знаючи, хто його батько. За словами знаменитої путани, до зачаття могли бути причетними аж п'ятеро чоловіків, тож вона планувала зробити тест на ДНК. А ще Томпсон вибачилася перед Колін: "Я дуже шкодую, що так сталося. Я не думала, які страждання завдаю цій жінці. Сподіваюся, вона мене пробачить. Життя мені вже помстилося".

...Вейн розміняв четвертий десяток. Його капітанство в МЮ і збірній Англії не підлягає сумніву. Старі образи забуто. Футболіст посоліднішав, зробив висновки із прикрих життєвих уроків, а Колін тим часом виношує третю дитину. За кожним успішним чоловіком стоїть мудра жінка. І сімейство Руні - дуже яскравий тому приклад.

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter