УКР РУС

Він забив половину голів команди в огляді 20 туру Бундесліги. ФОТО

6 лютого 2012 Читать на русском

Чому "кобили" пожаліли "вовків", який "фармацевт" не любить "швабів", кого "побив" Маґат... Про це та інше в огляді 20 туру Бундесліги.








МОРОЗ ВПЛИНУВ НА ГОЛИ
У 20!!! морозному турі гравці забили 20!!! голів. Менше влучних пострілів було лише у 10 турі (19 голів). Цікаво, що жодній команді у ювілейному турі не вдалося забити більше ніж два голи.

Гравець "Кельна" Одісе Роші неодмінно запам'ятає свій перший гол у Бундеслізі, адже гол албанської "Ракети" у ворота "Кайзерслаутерна" став переможним, причому Роші вийшов на поле за дві хвилини до свого тріумфу.

Мохамед Зідан після повернення з дортмундської "Борусії" у "Майнц" забив вперше у Бундеслізі з березня 2010 року.

ВІН НЕ ЛЮБИТЬ "ШВАБІВ"
У тринадцятій грі проти "Штутґарта" Штефан Кіслінг забив десятий гол. Цікаво, що проти інших суперників гравець "Байєра" не був таким жвавим.

"КОБИЛИ" ПОЖАЛІЛИ "ВОВКІВ"
Мьонхенґладбахська "Борусія" не зуміла як слід проявити свою міць в гостях у "Вольфсбурґа", адже "кобили копнули" у напрямку воріт господарів лише шість разів - найменше у цьому сезоні.

ЛЮБИТЬ ЗАБИВАТИ "АУҐСБУРҐУ"
Гравець "Хофенхайма" Сеяд Саліховіч забив у всіх трьох офіційних іграх цього сезону проти "Ауґсбурґа" (дві у чемпіонаті та одна у Кубку Німеччини). У цьому турі боснійцеві вдалось віддати навіть першу гольову передачу у цьому сезоні.

ЗАБИВ ЗА ПІВКОМАНДИ
Мохамед Абделає забив половину голів "Гановера" (11 з 22).

СЕРІЇ
"Кельн" здобув першу перемогу над "Кайзерслаутерном" за останні 22 роки. Остання звитяга "цапів" вдалась під керівництвом Крістофа Даума у грудні 1989 року (2:1). Відтоді на перемогу довелось чекати 25 ігор.

Фелікс Маґат як тренер Бундесліги ніколи не програв вдома "Борусії" (М): сім перемог, п'ять нічиїх.

Лише вдруге дортмундській "Борусії" вдалось перемогти у трьох іграх на початку другого кола. Вперше таке було у сезоні 1991/92.



"Борусія" (М) вперше у цьому чемпіонаті привезла додому одне очко. До цього моменту "кобили" привозили додому або нуль, або три очки (п'ять перемог, чотири нічиїх).

Юрґен Кльоп на тренерській лаві "Борусії" - "Нюрнберґу" не перемогти. Всі шість матчів під керівництвом Кльопа дортмундська команда виграла.


КАРТКИ
Себастьян Нойман ("Герта") та Аріель Борисюк ("Кайзерслаутерн") стали гравцями номер 16 та 17, які передчасно пішли з поля у дебютному матчі у Бундеслізі внаслідок червоної картки.

"Байєр" та "Штутґарт" заробили по 109 вилученню в історії Бундесліги - найбільший показник. Для Міхала Кадлєца та Крістіана Молінаро вилучення у цьому турі стали вже другими у сезоні.


ДИВИНА
У 20 турі жоден господар поєдинку не переміг. Таке трапилось лише вп'яте в історії Бундесліги і вперше з лютого 1998 року. Крім того, злива нічиїх (шість) - рекорд цього чемпіонату.

МАҐАТ-РЕКОРДСМЕН
Дебютант "Вольфсбурґа" Ібрагім Сіссоко став 36 гравцем у цьому сезоні у складі "вовків" - Маґат побив свій рекорд (35 гравців).

"БАВАРІЯ" - ВЖЕ НЕ ЛІДЕР
Вперше з кінця листопада 2011 року мюнхенський клуб не очолює турнірну таблицю.