УКР РУС

"Він просто нормальна людина", – Байлі розхвалив Сульшера та кинув камінь у город Моурінью

16 березня 2020 Читать на русском

Оборонець англійського Манчестер Юнайтед Ерік Байлі розсипався у компліментах керманичу команди Уле Гуннару Сульшеру та непрозоро дорікнув екс-наставнику манкуніанців Жозе Моурінью.

"Мати можливість працювати з кимось, хто сам був гравцем, важливо. Із тим, хто розуміє ситуації футболістів, розуміє усе, що час від часу трапляється. Деякі люди не розуміють, що у футбол грають не лише на полі.

Бруну Фернандеш став гравцем місяця в АПЛ

Сульшер це розуміє, що дуже допомагає команді. Окрім того, він просто нормальна людина, розумієте про що я? Він для нас наче дядько, я б сказав. І наявність такої людини в клубі надає гравцям більше сил. Він завжди розмовляє з тобою, добре спілкується. Кожен футболіст проходить через гнітючі моменти, а він наділяє вас упевненістю. Сульшер усе помічає, і коли бачить це, то відразу ж підходить до вас і розмовляє", – цитує центрбека ESPN.

Нагадаємо, що саме "Особливий" Жозе Моурінью, який не був професіональним футболістом, придбав Еріка Байлі за 38 млн євро із Вільяреала та прагнув зробити провідним гравцем лінії захисту. Однак, івуарієць через постійні травми провів лише 52 матчі в АПЛ за чотири роки.

Мессі без Роналду, 4 юні зірки, сенсаційний партнер Маліновського – збірна сезону до втручання коронавірусу