УКР РУС

"Він повинен грати, а не танцювати". Чому Мората розлютив фанів Челсі романтичним відео зі своєю дівчиною

12 лютого 2018 Читать на русском

Нападник Челсі Альваро Мората спровокував полеміку через романтичне відео зі своєю дівчиною.

Челсі вже тривалий час змушений обходитись без 25-річного іспанця, який ніяк не може залікувати травму спини. Головний тренер лондонської команди Антоніо Коне не в останню чергу саме відсутністю Морати пояснює кепські результати в останніх матчах.

Чи потрібно Челсі звільнити Конте – головні причини провалу чемпіонів Англії

"Ми багато говоримо про невдалі результати, але забуваємо, що Челсі втратив такого серйозного гравця як Мората. Він не грає вже декілька тижнів. Ми намагаємося з'ясувати причину болі у його спині. Я навіть не можу сказати, коли він повернеться: через день, через тиждень чи в кінці сезону", – пожалівся Конте перед матчем з Вест Бромвічем.

І ось у такий складний для Челсі період, коли Конте говорить про важку травму Морати, дівчина іспанця Еліс Кампелло викладає у Інстаграм доволі миле відео з Альваро, яке провокує шквал критики на адресу форварда "пенсіонерів". Під час романтичного танцю Еліс застрибнула Альваро на руки, наче забувши про хвору спину свого хлопця. Мората також поводився так, ніби не страждає від болю.

Такої поведінки не пробачили Мораті фанати Челсі, які одразу засипали сторінку Кампелло у Інстаграм злісними коментарями. "У нього ж ніби хвора спина", – пише прихильник "пенсіонерів". "Він повинен грати, а не танцювати", – додає інший фанат Челсі.