УКР РУС

"Він подарує нам багато славетних вечорів": в Атлетіко прокоментували зірковий обмін з Барселоною

19 травня 2021 Читать на русском

Президент Атлетіко Енріке Серезо прокоментував можливість обміну Жоау Феліша на Антуана Грізманна.

Трансфер могли провести ще минулого року, однак тоді керівництво Атлетіко передумало через невдалий сезон Грізманна, інформує Esport 3. Зараз нападник Барселони грає набагато результативніше. До того ж, президент "матрацників" зізнався, що хотів би повернути француза, але каталонці не зацікавлені у продажі.

Барселона хоче влаштувати обмін 100-мільйонних провалів з Атлетіко, – журналіст

"Грізманн – блискучий футболіст. Я сподіваюся повернути його, але не думаю, що Барселона захоче продавати. Антуан належить до футбольної еліти. Будь-яка команда хотіла б мати в своєму складі Грізманна. Він провів тут чудові роки і був повністю сфокусований на Атлетіко. Це наш друг.

Феліш? Він повністю адаптувався і нікуди не піде. Коли він вистрелить, то буде одним з найкращих гравців на планеті. Футболісти – не машини, у них трапляються хороші і погані дні. Він подарує нам багато славетних вечорів", – цитує Енріке Серезо AS.

Нагадаємо, Грізманн грав в складі Атлетіко з 2014 по 2019 рік, після чого перейшов у Барселону за 120 млн євро. "Матрацники" відразу ж підписали Феліша за 127 млн. Наразі обидва не виправдовують астрономічних інвестицій і могли б наважитися на зміну клубної прописки.

Португалець провів 39 матчів у поточному сезоні, відзначився 10 голами та 6 асистами. Статистика Грізманна – 50 матчів, 19 м'ячів і 12 асистів.

Барселона ставить ультиматум багаторічним лідерам – клуб готовий вказати зіркам на двері, а фанати винесли вирок