УКР РУС

"Він дозволив взяти нам три очки": Дешам оцінив вклад лідера Мілана в перемогу

28 березня 2023 Читать на русском

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам прокоментував гру "синіх" в матчі проти Ірландії в рамках відбору на Євро-2024.

"Є багато позитиву: шість очок, п'ять голів і жодного пропущеного. Календар у нас складний з самого початку. Сьогодні ми були менш блискучими, ніж у п'ятницю проти Нідерландів. У нас було менше шансів, але ми повинні вигравати такі матчі. Команда показала чудовий дух і характер. Я щасливий і пишаюся цією групою тим, що вони показали проти двох таких суперників. Дуже добре, що вже є шість очок. Ірландія добре захищалася. Система суперника залишала нам мало простору, але ми змогли втримати свою перемогу.

Шедевр чемпіона світу у відеоогляді матчу Ірландія – Франція – 0:1

Сейв Меньяна – винятковий. Але я не здивований. Я знаю, на що він здатний. Льоріс теж був здатний на такі сейви у своєму жанрі. У Майка є всі якості та розум. Він лідер. У матчі з Нідерландами Меньян взяв пенальті. Але цей сейв навіть дорожчий. У мене не було сумнівів і невпевненості щодо першого номера в команді. Коли Майк повністю володіє своїми здібностями, він показує, що перебуває на дуже високому рівні. Майк – це Майк, він дозволив взяти нам три очки. Непросто замінити Уго Льоріса, але він випромінює багато сили", – цитує наставника "синіх" L'Équipe.

Франція знищила Нідерланди – рекордний за швидкістю розгром, дубль Мбаппе в ролі капітана та геройство Меньяна в фіналі