УКР РУС

"Він дуже хоче приїхати сюди до Києва та йти воювати": Алієв розповів про допомогу Ракицького захисникам України

21 червня 2022 Читать на русском

Колишній гравець Динамо та Дніпра Олександр Алієв зізнався, як ставиться до Ярослава Ракицького, та навів аргумент щодо повернення захисника у збірну України.

"Ярослав молодець. Мене набрав його агент і запитав, що мені потрібно. Я сказав, що потрібні два дрони. Через дві години агент мені передзвонив і сказав, що Ярік дав добро і він тобі завтра їх уже привезе. Потім Ракицький мені сам написав і я йому подякував. Він питав, що мені ще потрібно.

"Багато хто хоче": Алієв зізнався, що зробить з Ордецем, якщо він повернеться в Україну

Ярослав зараз перебуває в Туреччині із сім'єю. Я знаю, що він дуже хоче приїхати сюди до Києва та йти воювати. Але я сказав, що він має ще 2-3 роки кар'єри – нехай заробляє гроші улюбленою справою і отримує задоволення.

Він був і залишається патріотом України. Те, що його критикували за невиконання гімну – це його особисте. Але ж він приїжджав у збірну і грав. Він разом з усіма радів нашим перемогам і засмучувався нашим поразкам. Про Ракицького я можу сказати, що він патріот своєї країни та порядна людина.

Повернути Ракицького до збірної України? Цим футболістам збірної є чому повчитися у Яріка. Миколенко, Матвієнко, кожному в збірній є чому повчитися у Яріка. Він командний гравець, він завжди за колектив, він би ще більше їх згуртував", – поділився Алієв у програмі Профутбол Digital.

Нагадаємо, менш ніж за тиждень після повномасштабного вторгнення Росії в Україну він достроково припинив співпрацю з клубом із Санкт-Петербурга, після чого потренувався з Металістом й повернувся у Шахтар.

Росія напала на Україну: Шахтар і Динамо обирають міста під ЛЧ, новий клуб Вернидуба, революційний формат УПЛ (LIVE)