УКР РУС

"Він блискучий професіонал": Саутгейт оцінив силу характеру Кейна

24 березня 2023 Читать на русском

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт прокоментував перемогу своєї команди над Італією (2:1) в рамках відбору на Євро-2024.

"Ми провели визначний перший тайм, але після перерви було дуже складно. Показали два різні тайми. Спочатку чудово контролювали гру та не дозволяли супернику ефективно використати пресинг, могли забити третій м'яч. На початку другого тайму ухвалили кілька неправильних рішень, що змінило малюнок гри.

Зворотний бік "руки бога" у відеоогляді матчу Італія – Англія – 1:2

Ми пропустили дуже невдалий гол, зробивши кілька помилок, а потім всі емоції вечора змінюються. Врешті-решт команда може посилатися на те, що їм довелося відшліфувати та зробити далеко від дому, що надзвичайно важливо. Але в рівній мірі ми б віддали перевагу першій половині, ніж другій. Це буде фантастичний результат, тільки якщо ми переможемо в неділю.

Побити рекорд таким чином, як Кейн це зробив, враховуючи недавню історію, було свідченням його сили характеру та ментальності. Я не можу бути щасливішим за нього та його родину. Він блискучий професіонал, і зробити це так швидко, як він зробив – це неймовірне досягнення", – цитує Саутгейта Independent.

Нагадаємо, що Харрі Кейн забив 54 голи за національну команду. Він став найкращим бомбардиром збірної Англії. Наступний матч підопічні Саутгейта проведуть проти України. Гра запланована на 26 березня, початок зустрічі о 19:00 за київським часом.

Україна обіграла Брентфорд у таємному спарингу перед Англією – гол дебютанта приніс Ротаню першу перемогу