УКР РУС

"Він – приклад того, як гроші можуть робити людину гіршою": Шуфрич – про конфлікт з Севідовим

14 квітня 2020 Читать на русском

Екс-віце-президент ужгородської Говерли Олександр Шуфрич розповів про конфлікт з відомим українським наставником Олександром Севідовим.

"У мене з Севідовим був конфлікт, основною темою якого не були договірні матчі. Там була більше професійна етика. Не розумію, чому тренер, який працював в таких непоганих клубах як Карпати чи Маріуполь, міг брати участь в подібних речах. Я розчарований, але не здивований. Цього можна було очікувати. На жаль, Севідов – прекрасний приклад того, що гроші можуть робити людину гіршою.

Шуфрич пояснив причини зникнення Говерли

Я завжди в своїх інтерв'ю говорив, що час розставить все по своїх місцях. В результаті, де Севідов, а де футбол. Де я? У нас різні з ним причини. Я не беру участь у футбольному житті країни з причин, які від мене не залежать. І я навпаки робив все, щоб це життя продовжити, намагаючись врятувати клуб до останнього дня.

Наприклад, за два тижні до того як нам не видали атестат, ми розрахувалися за рішенням міжнародної інстанції з Сотіріосом Балафасом на досить серйозну суму. Якби у нас не було бажання врятувати клуб, хіба ми робили б це? Ми до останнього вірили, що зможемо врятувати клуб", – розповів Шуфрич в інтерв'ю Youtube-каналу Бомбардир.

Нагадаємо, ФК Говерла перестала функціонувати після сезону 2015/16. Олександр Севідов очолював ужгородський клуб з 2011 по 2013 роки (у першому ж сезоні вийшов з командою у Прем'єр-лігу).

"Після поразки нас відправили копати яму". Він керує школою з арифметики і не тримає зла на Шуфрича, попри борг у 9 млн