УКР РУС

Вільяреал здолав Лас-Пальмас та повернувся у зону єврокубків

11 березня 2018 Читать на русском

Підопічні Хав'єра Кальєхо здобули виїзну перемогу над одним з аутсайдерів Прімери.

Ще місяць тому Вільяреал міг розраховувати за підсумками сезону навіть на місце в зоні Ліги чемпіонів, однак провальний відрізок з однією перемогою в п'яти матчах поставив під питання потрапляння "жовтої субмарини" в єврокубкову зону зовсім.

П'ятнична перемога Жирони відкинула Вільяреал на сьоме місце в таблиці, тому доводити свою конкурентоспроможність підопічні Хав'єра Кальєха зобов'язані були у матчі проти бедствующего Лас–Пальмаса.

Втім, тим острівна команда і страшна - перебуваючи на межі вильоту з Прімери вони підтверджують той факт, що втрачати їм нічого. Це продемонструвала і нещодавня нічия з Барселоною і відчайдушна боротьба з Сельтою на минулих вихідних. Гармонійно ліг у рядок і перший тайм сьогоднішнього матчу. Колектив з Канарських островів ні в чому не поступався більш іменитим гостям, а у середині першого тайму і зовсім міг вийти вперед - трохи не пощастило Халіловичу.

Уже у другій половині матчу гості взяли гру у свої руки і почали діяти в атаці більш агресивно, що і призвело до забитого голу Карлоса Баккі. Лас-Пальмас одразу побіг відіграватися, але двічі напоровся на небезпечні контратаки Вільяреала, обидві з яких повинні були завершуватися голами того ж Бакки, проте форвард зіграв досить невпевнено, що і врятувало господарів від розгромної поразки.

Втім, другий гол у ворота господарів таки влетів. Уже у компенсований час Гальвес був видалений за фол останньої надії, а у ворота Лас–Пальмас був призначений пенальті. У роль ката виступив Сансоне, впевнено реалізував одинадцятиметровий.

Чемпіонат Іспанії, 28 тур.

Лас-Пальмас – Вільяреал – 0:2

Голи: Бакка, 67, Сансоне, 90+1