УКР РУС

"Вільяреал" здолав "Байєр", "Валенсія" поступилася "Атлетіку"

10 березня 2016 Читать на русском

У рамках перших матчів 1/8 фіналу Ліги Європи "Атлетік" мінімально переміг "Валенсію", "Байєр" осоромився у протистоянні із "Вільяреалом", "Спарта" розписала нічию з "Лаціо".

Баски, завдяки влучному пострілу Гарсії на 20-ій хвилині зустрічі, здолали "Валенсію", яка практично увесь поєдинок перебувала у тіні володарів "Сан-Мамес". Лише диво у вигляді дощу, який супроводжував цю зустріч від "а" до "я", допомогло підопічним Невілла не осоромитися й залишити за собою надію на успіх у матчі-відповіді.

На відміну від валенсійців, у куди скрутніше становище потрапили "фармацевти", які завдавши лише одного удару в ствір воріт "Вільяреала", натомість, пропустили двічі - дубль в активі Бакамбу. В додачу до всіх проблем, за тиждень "Байєру" не зможе допомогти Єдвай, який примудрився побачити перед собою "другого гірчичника" аж на 90+5 хвилині!

От, де інтриги не бракуватиме так це в парі "Спарта" - "Лаціо", де сьогодні менш імениті господарі достойно протистояли грізним італійським "орлам". Своєю чергою, останні змушені були відігруватися після пропущеного красеня-голу Фридека - виїзну нічию для "Лаціо" оформив Пароло, який вдало замкнув подачу із кутового.

Ліга Європи, 1/8 фіналу.

"Атлетік" - "Валенсія" - 1:0

Голи: Рауль Гарсія, 20

"Спарта" П - "Лаціо" - 1:1

Голи: Фридек, 13 - Пароло, 39

"Вільяреал" - "Байєр" - 2:0

Голи: Бакамбу, 4, 56

Вилучення: Єдвай, 90+5 ("Б"), друга жовта