УКР РУС

Вільяреал розписав нічию з Гранадою, Ельче не зміг переграти Атлетік

17 серпня 2021 Читать на русском

У завершальних матчах 1-го туру нового сезону Ла Ліги голи забивалися, але не зараховувались. Звіт про зустрічі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2021/22, 1-й тур

Вільяреал – Гранада – 0:0

Вилучення: Фойт, 83 (Вільяреал, друга жовта)

Ельче – Атлетік – 0:0

Програму дня в Іспанії відкривав матч між Вільяреалом та Гранадою. Перший тайм зустрічі пройшов за цілковитого домінування левантійців – підопічні Унаї Емері завдали 10 ударів, дозволивши провести по власних воротах лишень два постріли. Тричі господарі влучили у площину, ще кілька разів м'яч пролетів поруч з каркасом, але відкрити рахунок так і не вдалося.

В другому таймі було вже не так весело. Вболівальники побачили всього 6 ударів (по 3 на команду). Особливої гостроти всі ці моменти не несли (за виключенням пострілу Жерара Морено на 90-й хвилині), а на 83-й хвилині Вільяреал взагалі надірвався, залишившись у меншості – другу жовту картку отримав Фойт. Зрештою, фінальний свисток зафіксував нульову нічию.

Останнім матчем 1-го туру стала домашня для Ельче зустріч проти Атлетіка. В першому таймі господарі мали нагоду відкрити рахунок завдяки точному удару Фіделя на 27-й хвилині, однак після втручання VAR взяття воріт скасували. Перед свистком на перерву відеоасистент рефері знову допоміг Атлетіку, не призначивши пенальті за падіння у штрафному басків. Відпочивати команди пішли за нулів на табло.

В другому таймі зустріч була рівною. Обидва колективи створили кілька небезпечних моментів, найкращий з яких вболівальники побачили вже у компенсований час. Цей епізод міг принести перемогу Ельче, однак потужний постріл свіжого Тете Моренте під поперечину парирував голкіпер. У підсумку, фінальний свисток зафіксував ще одну нульову нічию.