УКР РУС

Вільяреал розгромив Лас-Пальмас

22 жовтня 2017 Читать на русском

В матчі 9 туру Ла Ліги Вільяреал здобув легку перемогу над Лас-Пальмасом.

Матч розпочався з досить неприємної ситуації: вже на 5 хвилині Таннане зазнав пошкодження і його замінив Ремі. Команди ж грали досить активно і багато били по воротах, однак гравцям або бракувало влучності, або воротарі рятували від пропущених м'ячів. Більше ударів було у Вільяреала, однак Лас-Пальмас досить небезпечно відповідав і команди пішли за досить рівної гри на перерву.

А от друга половина розпочалась зі швидкого голу Вільяреала. Кастільєхо віддав направо на Бакамбу, той увійшов у штрафний майданчик, розхитав захисника і потужно пробив у ближню дев'ятку. Після цього голу Лас-Пальмас розсипався, а Вільяреал продовжив розвивати свою перевагу. Гаспар підхопив м'яч після рикошету від захисника і пробив у ближній кут. А за 2 хвилини після прострілу Гаспара Наварро зрізав м'яч у власні ворота. Ну а під кінець гри крапку в матчі поставив Сансоне, замкнувши простріл Черишева вже в порожні ворота.

Завдяки цій перемозі Вільяреал набрав 16 очок та піднявся на 5 місце. Лас-Пальмас продовжує програшну серію і залишається з 6 пунктами на 18 місці.

Чемпіонат Іспанії 2017/18, 9 тур

Вільяреал – Лас-Пальмас – 4:0

Голи: Бакамбу, 48, Гаспар, 65, Наварро, 67 (аг), Сансоне, 90+3