УКР РУС

"Вільяреал" поступається "Райо Вальєкано", а "Атлетіко" повертає собі друге місце

17 квітня 2016 Читать на русском

В 33 турі Прімери "Вільяреал" неочікувано програє, тоді як "Атлетіко" прогнозовано бере три очки.

До Мадриду півфіналіст Ліги Європи їхав за перемогою. Звісно ж, «Жовта субмарина» прагне збільшити відрив від «Атлетіка», залишивши за собою вакантне четверте місце.

Та легкої прогулянки іспанською столицею «Вільяреалу» ніхто не обіцяв. Уже в старті зустрічі досвідчений Хаві Герра провів свій одинадцятий м’яч в нинішній Ла Лізі. Хоча Адріану вдалося зрівняти рахунок, в першому таймі переконливіше виглядали гравці господарів, що дивом не реалізовували свої моменти. В другому таймі "Райо" таки добився свого - Міку головою вколотив переможний гол. Завдяки вікторії столична команда набирає 34 бали, втікаючи від зони вильоту.

Інший мадридський матч подарував вболівальникам пару «Атлетіко» – «Гранада». Беззаперечним фаворитом протистояння вважалися «матрацники». Вже на 16-ій хвилині вони показали хто на «Вісенте Кальдероні» хазяїн. На початку другої половини зустрічі Фернандо Торрес вправно, наче в молоді роки, закріпив перевагу «Атлетіко». Останній гол, який нічо вже не вирішував, записав до свого активу Корреа.

У наступному турі на «Атлетіко», що набирає 76 очок та повертає собі друге місце, очікує важкий виїзд до Більбао.

Чемпіонат Іспанії, 33 тур

«Райо Вальєкано» – «Вільяреал» – 2:1

Голи: Хаві Герра, 7, Міку, 82 – Адріан Марін, 20

«Атлетіко» – «Гранада» – 3:0 ВІДЕО

Голи: Коке, 16, Ф. Торрес, 59, Корреа, 83