УКР РУС

Вілшер: Маю шанс підійти до ЧС-2018 в хорошій формі

22 березня 2018 Читать на русском

Півзахисник збірної Англії Джек Вілшер прокоментував свою готовність до крупних турнірів у минулому і оцінив свої шанси бути в тонусі перед ЧС-2018.

Джек Вілшер заявив виданню Evening Standard, що йому не вдалось підійти в хорошій формі до Євро-2016, оскільки він довгий час був травмований і мало грав за свій клуб. Ще 4 роками раніше футболіст взагалі пропустив чемпіонат Європи в Україні та Польщі.

Зараз Вілшер є стабільним гравцем основи Арсенала, також був викликаний до лав збірної Англії на спаринги проти Нідерландів та Італії, але гру в Амстердамі пропустить через травму коліна, яку він отримав на тренуванні. Проте, головний тренер "трьох левів" Гарет Саутгейт запевнив, що пошкодження не є серйозним і Джек зможе зіграти проти Італії 27 березня.

"Я ніколи вчасно не був у хорошій формі перед великими турнірами. Ти відчуваєш, що ти тут, але, оглядаючись назад, я розумію, що не мав особливого впливу, коли викликався в збірну.

Якщо би мене запитали про фізичну форму під час чемпіонатів Європи, я би тоді відповів, що знаходжусь в оптимальних кондиціях і можу допомогти команді, але зараз розумію, що був не настільки готовий фізично, я зіграв 3 гри і товариські матчі, але у мене не було такого, щоб цілий сезон був стабільним.

Сподіваюсь, що цього разу все складеться інакше і я отримаю шанс поїхати на ЧС-2018", – сказав Вілшер.