УКР РУС

Вільних дат для скасованих матчів немає, – Генінсон

5 грудня 2016 Читать на русском

Президент УПЛ Володимир Геннісон прокоментував ситуацію стосовно матчів в Кубку України та УПЛ, які були скасовані.

"Ми пропонували командам в Кубку, які не могли прийняти матч, перенести гру на інші стадіони - вони відмовилися, обидва клуби, і "Нафтовик" і "Полтава". Відносно "Олімпіка", то не знайшли куди перенести і прийняли рішення провести матч в Сумах. Чому в Сумах не включили підігрів поля? Питання скоріше до господаря стадіону, або до того, хто займається підготовкою до матчу.

По закінченню цього року, ми вже впишемо в новий регламент поправки, що б в майбутньому уникнути подібних ситуацій. Але дійсно, вільних дат для проведення ігор немає", – розповів Генінсон.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу

Нагадаємо, матчі 1/4 фіналу “Нафтовик-Укрнафта” – “Динамо” та “Полтава” – “Шахтар”були скасовані через незадовільний стан полів команд Першої ліги. Президент УПЛ Володимир Генінсон вважає, що “Динамо” та “Шахтарю” варто присудити технічні перемоги. Київський клуб розповів про подробиці скасування матчу проти “Нафтовик-Укрнафти”. У “Шахтарі” хочуть, щоб “Полтаві” зарахували технічну поразку.

Коні, трактори і вертольоти. 5 оригінальних способів підготовки футбольних полів в Україні взимку