УКР РУС

Вільмотс: Златан стане для нас серйозною загрозою

22 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної Бельгії Марк Вільмотс розказав, як потрібно зіграти проти шведів, щоб досягти успіху та вийти в плей-офф Євро-2016.

"Златан стане для нас серйозною загрозою. Можливо, це його останній матч за збірну, а він захоче піти красиво. Але все буде залежати від нас. Ми повинні уникнути будь-якого додаткового емоційного навантаження. Навіть якщо у них йде головний тренер, Ібрагімович і ще хтось. Це проблеми збірної Швеції, а не наші.

Нас чекає ще один матч рівня кубкового фіналу. Сподіваюся, що ми будемо робити точні паси і більше володіти м'ячем. Потрібно змусити суперника якомога більше бігати. Ми здатні створити багато моментів, і, сподіваюся, що зможемо реалізувати їх.

Збірна Швеція грає щільно, добре захищається, діє за схемою 4-4-2. Попереду у скандинавів два висококласних форварда. Потрібно бути обережним і грати компактно", – підсумував Марк Вільмотс офіційному сайту УЄФА.

Відзначимо, що в другому турі Бельгія на класі розбила Ірландію і має відмінні шанси для продовження боротьби на турнірі.