УКР РУС

Вільмотс: Ми зіграємо зі складним суперником, легко не буде

30 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної Бельгії Марк Вільмотс вважає, що в завтрашньому матчі проти Уельсу буде запекла боротьба за вихід у плей-офф Євро-2016.

"Ми швидко забули про гру з Угорщиною. Вийшли в чвертьфінал і тепер думаємо тільки про поєдинок з валлійцями. Нам потрібно дотримуватися колишнього плану. Поки ніхто не знає, яким буде основний склад, і я хочу, щоб кожен гравець був максимально готовим до матчу.

Тренер завжди боїться того, що у команди не піде гра. Таке буває. Ми добре проявили себе у зустрічі з Угорщиною, але зараз треба сконцентруватися на наступному матчі і не чекати легкої перемоги. Це зовсім інший суперник, легко не буде. У валлійців хороша, швидкісна команда, багато футболістів грають в Англії.

Уельс організовано захищається і прекрасно контратакує. Це не гра відбіркового турніру за три очки, перед нами зовсім інше завдання – вихід в півфінал чемпіонату Європи. Ставки набагато вищі", – підсумував Марк Вільмотс сайту uefa.com.

Відзначимо, що в 1/8 фіналу Бельгія розгромно переграла Угорщину, а завтра "червоним дияволам" протистоятимуть валлійці.