УКР РУС

Віллаш-Боаш: Кейну доведеться піти з Тоттенхема, якщо прагне слави та трофеїв

27 лютого 2018 Читать на русском

Колишній тренер Тоттенхема Андре Віллаш-Боаш поділився думками щодо майбутнього англійського нападника "шпор" Харрі Кейна.

"Усе залежить від Харрі та його амбіцій, від того, якою він бачить свою кар'єру. Якщо він прагне трофеїв і слави, йому доведеться піти з Тоттенхема. Якщо хоче визнання та стабільності – може залишитися.

Харрі Кейн – чому ураганний хлопець, який посоромив Мессі та елітну компанію, заслужив на невичерпну симпатію

Зараз настав проривний момент, коли Тоттенхем прагне до того, щоб стати великим клубом: новий стадіон, інфраструктура, тренувальна база, будується команда, якою чудово керують. Не вистачає лише трофеїв. А це те, до чого прагнуть футболісти – слава, перемоги. Думаю, Харрі може залишитися в Тоттенхем ще на один чи два сезони і подивитися, як розвивається клуб. Новий стадіон може додати клубу певний запас міцності", – відзначив Віллаш-Боаш у коментарі Sky Sports.

У сезоні 2017/18 Харрі Кейн провів у футболці "шпор" 34 матчі в усіх турнірах, у яких забив 35 м'ячів. 24-річним форвардом активно цікавиться мадридський Реал.

"Я їду туди, де велике каміння – і смертельно ризикую". Чому Андре Віллаш-Боаш пішов із футболу і шукає проблем на свою голову