УКР РУС

"Вілла" і "Віган" розворушили "вулик", Бейл знову забив. Результати 36 туру АПЛ. ВІДЕО

4 травня 2013 Читать на русском

На дні турнірки інтрига розростається шаленими темпами. В зоні ризику опинилися навіть ті клуби, які вже вважали, що гарантували собі елітну прописку.

Головними героями ігрового дня стали борці за виживання - "Віган" та "Астон Вілла". Бірмінгемці на останніх хвилинах видряпали перемогу у "Норвіча" - колишнього клубу Пола Ламберта і прямого конкурента в боротьбі за виживання. Звитяга "Вігана" виявилася ще драматичнішою - "латтікс" двічі поступалися в рахунку, але знайшли у собі сили не лише вирівняти становище, а й забити переможний м'яч.

Відтак, зважаючи на невдачі "Норвіча" і "Саутгемптона", бліду нічию "Ньюкасла" і безпосередню близькість "Сандерленда" до зони вильоту, жодна з цих команд не може почуватися у безпеці. Як і "Сток" та "Фулхем", адже, як виявилося, їх 40 очок може виявитися недостатньо для виживання в еліті.

Розчаруванням дня став "Фулхем", який на своєму полі пропустив одразу чотири голи від "Редінга". Востаннє "роялісти" перемагали ще 2 лютого, тож отриманий ляпас для Мартіна Йола, наставника "котеджерів", дуже болючий. Ну і як без Бейла? "Тоттенхем" довго страждав в атаці, зустрівши злагоджену оборону "Сотона". І лише під кінець поєдинку магічний валлієць видряпав рятівні три пункти для "шпор" - вони продовжують боротьбу за Лігу чемпіонів.

"Вест Хем" - "Ньюкасл" - 0:0

"Норвіч" - "Астон Вілла" - 1:2 (0:0)

Голи: Холт, 74, з пен. - Агбонлахор, 55, 89

"Суонсі" - "Ман Сіті" - 0:0

"Вест Бромвіч" - "Віган" - 2:3 (1:1)

Голи: Лонг, 29, Макоулі, 50 - Коне, 39, Макартур, 58, Макманаман, 80






"Фулхем" - "Редінг" - 2:4 (0:1)

Голи: Руїс, 70, 77 - Робсон-Кану, 12, з пен., 62, Ле Фондре, 75, Керакан, 83

"Тоттенхем" - "Саутгемптон" - 1:0 (0:0)

Голи: Бейл, 86