УКР РУС

Виклик Зозулі та Федецького у збірну – це не зовсім послідовно з боку Шевченка, – Василь Рац

10 листопада 2016 Читать на русском

Легендарний у минулому захисник київського "Динамо" Василь Рац вважає, що замість Артема Федецького та Романа Зозулі варто було викликати у збірну України інших гравців.

"Шевченко справді викликав декількох хлопців, які не мають ігрової практики у своїх клубах. Маю на увазі Зозулю та Федецького. Звісно, це не зовсім послідовно, бо на їхнє місце можна було залучити талановиту молодь, яка демонструє результативність в інших командах. Зокрема, Романа Яремчука з "Олександрії". Але це вибір Шевченка, за який він відповідає. Мене ж такий вибір дивує", – сказав Рац.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Матч 4-го туру відбору до ЧС-2018 Україна – Фінляндія відбудеться 12 листопада на одеському стадіоні “Чорноморець” о 21:45. Шевченко вже визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Збірна Фінляндії теж оголосила заявку на гру без екс-”динамівця”. ФФУ запросила на перший домашній матч збірної України без обмежень для глядачів. Матч Україна – Фінляндія відвідає новий президент УЄФА. Україна – Фінляндія. Передматчева прес-конференція Андрія Шевченка. Найбільш яскраві та емоційними миттєвості відкритого тренування збірної України. Євген Коноплянка отримав травму.