УКР РУС

Вихров: Македонія не є претендентом на участь в Євро-2016

12 жовтня 2014 Читать на русском

Національна збірна України у сьогоднішньому матчі проти команди Македонії не повинна мати особливих проблем. Принаймні у цьому впевнений відомий у минулому футболіст, а згодом арбітр – Костянтин Вихров. Про це експерт розповів в інтерв’ю "Футболу 24".

- Наша збірна хоч і провела останній матч не так інтенсивно, як хотілося б, тим не менш змогла перемогти. А це вселяє певну впевненість у своїх силах, - каже Костянтин Львович. – Сьогодні очікую обов’язкову перемогу "синьо-жовтих". 

- І останній матч із білорусами вас не насторожує? Все-таки українці показали не той футбол, який від них очікують уболівальники… 

- В’яла гра була в обох команд – як Білорусі, так і України. Найголовніше, у білорусів не було переваги над нашою командою. 

- Македонію можна назвати претендентом на друге місце в групі чи це буде уже перебільшенням?
 

- Тільки якийсь неймовірний випадок може допомогти македонцям посісти друге місце в групі. Це буде гучна сенсація. Ось словаки показали непоганий футбол. Футболісти із цієї команди грають у хороших європейських чемпіонатах. Вони дисципліновані на полі. Добре тактично підготовлені, мають достатню майстерність. Звісно, фаворитами є іспанці. На вихід із групи претендує також Україна. Ці три команди й повинні боротися за путівки на Євро-2016.   

Розмовляв Гліб Ваколюк