УКР РУС

"Віган" залишається, "Блекберн" вилітає, а фани випускають на поле курку. ВІДЕО. ФОТО

8 травня 2012 Читать на русском

Під акомпанемент зливи та вигуків "Кін аут", адресованих наставнику "волоцюг", на "Евуд Парк" глядачі побачили багато боротьби та мало моментів з боку "Блекберна" та "Вігана".

Насправді у матчі один з найцікавіших епізодів стався уже на 5-й хвилині. Після передачі в напрямку на форварда господарів Якубу у штрафному "Вігана" нізвідки з'явилася курка (зодягнута в клубні кольори "волоцюг"), за якою досить тривалий час ходили нападник господарів та воротар гостей. Це був натяк на те, що спонсором клубу, яким керує ненависний власним фанатам Стів Кін, став індійський концерн, який займається пташиними фермами.

За десять хвилин до кінця Мозес та партнери могли зробити історичну річ. "Віган" ще ніколи не перемагав "Блекберн" на його полі, але героїчно відстоював власні ворота Пол Робінсон. Потім мав забивати Мелоні після навісу справа, але не влучив. А ось ще одну подачу звідти ж таки реалізував Антолін Алькарас.

"Віган" гратиме в англійські Прем'єр-лізі у наступному сезоні, а ось послаблений очевидними втратами у найближче міжсезоння "Блекберн" боротиметься у Чемпіоншипі за повернення назад. Радше за все, вже без Стіва Кіна.

"Блекберн" - "Віган" - 0:1 (0:0)

Гол: Алькарас, 87

Попередження: Петровіч, 60, Педерсен, 67 - Мозес, 72