УКР РУС

Відрив від "Динамо" не повинен розслабляти "Шахтар", – Бутко

20 вересня 2016 Читать на русском

Захисник "Шахтаря" поділився думкою про майбутній матч з "Волинню" в чемпіонаті України.

Про найближчий матч з "Волинню"

– Однозначно, до Львова поїдемо лише за перемогою. Незалежно від суперника, нам слід надалі грати у свій футбол і здобувати позитивні результати. Фізично, звичайно, нелегко виступати на два фронти. Після матчу Ліги Європи команда відчувала певну втому в поєдинку з "Ворсклою". Але ми професіонали і до зустрічі з "Волинню" будемо готові на 100 відсотків. Відрив від "Динамо" в жодному разі не повинен розслабляти "Шахтар". Не задля того всі футболісти працювали, щоби потім втрачати очки. Нам потрібно бути максимально зосередженими та перемогти.

"Волинь" – команда гарного рівня, яка на перше місце завжди ставить фізичну готовність. Я впевнений, на нас чекає складний поєдинок. Лучани зараз перебувають у нижній частині турнірної таблиці й, безумовно, битимуться за очки. Плюс проти "Шахтаря" всі суперники грають із подвійною мотивацією.

Про правий фланг команди

– Від матчу до матчу порозуміння між партнерами по команді стає кращим. На тренуваннях працюю з цілковитою самовіддачею. Треба намагатися виправдати довіру тренера.

Захист "Шахтаря" – броня, а Фред взагалі звір, – Гресь

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях