УКР РУС

Видовищна нічия лідерів. "Шахтар" - "Динамо" - 0:0

26 квітня 2015 Читать на русском

Сьогодні, 26 квітня, у рамках 26 туру УПЛ "Шахтар" у Львові приймав "Динамо".

З перших же хвилин "Шахтар" забрав м’яч під контроль і почали тиснути на ворота киян. Після першої десятихвилинки явно стало зрозуміло, що команда Сергія Реброва буде грати "другим номером" і зробить ставку на стрімкі контратаки. Кияни відмовились від високого пресингу і захищались здебільшого компактно розташовуючись на своїй половині поля. Швидше за все це було зумовлено певною втомою "динамівців" після матчу Ліги Європи проти "Фіорентини".

Щодо Андрія Ярмоленка, який ризикував пропустити цей матч, але зрештою вийшов на поле ФФУ першу половину матчу провалив. Ісмаїлі, чия поява була несподіванкою у старті, повністю позбавив Ярмоленка нагод навіть приймати передачі партнерів.

Героєм першого тайму однозначно став Олександр Шовковський. Ветеран "Динамо" кілька разів здійснив суперсейви і врятував свою команду від пропущених голів. Кияни теж мали пару хороших моментів. Проте ані Кравець, ані Ленс не змогли пробити точно у завершальній стадії.

Під кінець тайму у матчі почали розпалюватись емоції, проте арбітр впевнено гасив усі сутички між гравцями.

У другій половині "Динамо" одразу кинулось на ворота суперника і моментально створило гольову нагоду, яку змарнував Ленс, безперешкодно пробивши з 11 метрів. Надалі "гірники" продовжили тиснути на оборонні побудову "Динамо". Найгострішим моментом другого тайму був удар Адріано у поперечину з метрів семи після прострілу Срни з флангу.

"Динамо" грамотно оборонялось і помітно грало на нічию, яка в турнірному плані задовольняє столичний колектив.

Отже, "динамівці" продовжують лідирувати у чемпіонаті, випереджаючи на 5 очок "гірників".

Склади команд та коментар матчу у текстовій онлайн трансляції матчу

"Шахтар" - "Динамо". Текстова онлайн трансляція