УКР РУС

Відомий журналіст - Морозову: В свої 26 років Ярмоленко зробив для українського футболу більше, ніж ви

14 травня 2016 Читать на русском

Відомий футбольний оглядач Микола Несенюк заступився за лідера "Динамо" Андрія Ярмоленка.

Про Ярмоленка

Андрій Ярмоленко - футболіст, який у свої 26 років зробив для нашого футболу набагато більше, ніж ви, шановний Сергію Юрійовичу, за ваші 65. Так, Андрій порушив правила, вдарив суперника ногою після свистка і отримав за це від арбітрів і федерації відповідне покарання. Міг би Ярмоленко зробити по-іншому - вдарити інакше - не у всіх на очах, а спокійно і точно по "ахілу" ззаду, нібито у "боротьбі за м'яч"? Ні, не міг би!

Про кар'єру Морозова

Я ж тільки тепер згадав, що Ви не у нападі, здається, грали, а в захисті. Точно - в захисті. І били не вас, а били ви. Причому сильніше, ніж нинішні гравці, хоча й не так професійно. Це не ви допомогли легендарному Анатолію Бишовцю завершити кар'єру в 26 років? Не ви?

Про "Шахтар" і Брандао

Ну не вміє Андрій непомітно для арбітра зламати захиснику ніс або щелепу, як це майстерно і безкарно робив форвард "Шахтаря" Брандао. Тепер цей Брандао засуджений. Не лякайтеся, не в нас, а у Франції. У нас же керівники його клубу погрожували в суд подати після того, як Брандао назвали всього лише "хуліганом".

Це справжнє футбольне бидло. Я про Ярмоленка, - Морозов

Чому трапилась бійка між футболістами "Шахтаря" і "Динамо"