УКР РУС

Відьмак із Порту-Алегрі. Як живе і ким захоплюється Роналдінью?

21 березня 2016 Читать на русском

Сьогодні володарю "Золотого м'яча-2005" виповнюється 36 років. "Футбол 24" демонструє позафутбольне життя величного Роналдінью.

Почнемо з того, що Ронні зараз перебуває без клубу. Зігравши минулого року кілька матчів за "Флуміненсе", бразильський "чарівник" начебто відмовив "Лестеру". Якщо це дійсно так, то тепер він кусає собі лікті - англійський андердог впевнено прямує до чемпіонського титулу, тоді як сам Роналдінью досі в "активному пошуку". Періодично він бере участь у ветеранських зустрічах крупнокаліберних "мастодонтів". Неста, Дзамбротта, Пуйоль, Каррагер, Джеймс, Пірес, Деку... "Які люди, Гаврюша, які люди!..."

Іноді, коли стає сумно, Роналдінью згадує славне минуле і постить ефектні трюки в Instagram.

Ледь не забули! Взимку Ронні зіграв за "Флуміненсе" проти "Шахтаря" на Florida Cup. Івана Ордеця старими трюками не здивуєш.

Вільний час наш герой використовує для того, щоб, наприклад, піти на шоу бразильської телезірки і поп-співачки Шуші, в яку колись був закоханий сам Айртон Сенна.

Аудієнція у Папи Франциска. Понтифік дуже шанує футбол, тож їм було про що поговорити.

Роналдінью задоволений тим, як змінилася влада у ФІФА. Після оголошення результатів виборів президента організації він одразу ж привітав Джанні Інфантіно у своєму мікроблозі.

А Instagram у Ронні потужний - понад 12 мільйонів підписників! Хоча зовсім нещодавно було "лише" 10. У Facebook ще крутіша цифра - 33 мільйони.

Як і переважна більшість селебрітіс, Роналдінью полюбляє промчати із вітерцем. У його "конюшні" переважно спорткари.

Бразилець не ховається від шанувальників за склом наддорогої автівки. Йому комфортно серед величезних натовпів, він залюбки може поганяти м'яч із дітворою просто посеред вулиці.

Йому до смаку солодкі тістечка...

... і солодкі дівчата. Ронні неодноразово підловлювали на відвертих розвагах, любить він цю справу.

Характерний жест, яким Роналдінью звик святкувати голи, стає популярним серед любителів тату. Бразилець цим дуже пишається.

Захоплюється підводним світом.

Товаришує із Деку та Роберто Карлосом.

Що там казати - сам Лео Мессі надсилає Роналдінью свою футболку із об'ємним, сповненим тепла і пошани, підписом. Рон у відповідь не оминає нагоди відзначити феноменальну гру аргентинця за "Барсу".

Взагалі-то статус Роналдінью дає йому перепустку в будь-які сфери і престижні клуби обраних. Наприклад, тут він із актором Гарсією Стеніо.

А тут - із Бернардом Хопкінсом, легендарним боксером на прізвисько "Кат".

З Майклом Джорданом у Роналдінью й узагалі - товариські стосунки.

Ронні просто насолоджується буттям у ритмі самби.

Послухайте, якщо сам Дієго Армандо цілує вам руку, віддаючи шану великому таланту, то життя однозначно вдалося!

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter

Патріот "Динамо" та Америки. Життя Александара Драговіча за межами поля